Sortim al Somiatruites!

Menorca-al-Plat-Somiatruites

La revista gratuïta Somiatruites, dirigida a les més petites i petits de la casa, s’ha tornat a fet ressò del projecte Menorca al plat de la Joventut.

Ja teniu l’exemplar? És el número 16 i ens trobareu a les pàgines 22 i 23 anunciant una novetat: enguany, repartirem “La Bossa Sostenible” a totes les famílies i esportistes participants dels tallers d’hàbits alimentaris saludable i, com podeu imaginar, no estarà buida!

I tu, què hi posaries en una Bossa Sostenible per treure’n el màxim profit? Aconsegueix la teva revista i investiga; et donem moltes pistes i bones idees.

Recorda que si ets esportista o sou la família d’esportistes podeu demanar al vostre club les sessions sobre alimentació saludable i sostenible. Es tracta de tallers interactius a peu de pista, abans, durant o després dels entrenaments esportius habituals, amb l’objectiu principal de crear un espai de reflexió, debat i crítica sobre l’actual model alimentari, en relació als seus impactes sobre la salut de les persones, sobre l’entorn més proper i sobre el medi ambient. També es dedica una part de la intervenció a discutir sobre possibles gestos que poden contribuir a transformar l’actual sistema d’alimentació en un model més saludable, just i respectuós. Com a famílies, també podeu gaudir de xerrades i tallers enfocats a millorar l’alimentació a casa, especialment es berenars i les berenetes de les vostres filles i fills.

Consulta al teu club esportiu!