Enguany, el Pare Noel arriba amb fruita als clubs esportius

pare-noel-fruita-menorca-al-plat

Diversos clubs esportius han celebrat el final del primer trimestre de la temporada esportiva amb jornades familiars, exhibicions i partits amistosos. Enguany, com a novetat, han rebut el Pare Noel en la seva versió més saludable i sostenible: carregat de talaquets de tela plens de fruita fresca, local i de temporada.

Al llarg del primer trimestre de la temporada esportiva, trenta de clubs adherits al programa Integrasport Posem Valors a l’Esport del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca han participat dels tallers d’Hàbits Alimentaris Saludables i Sostenibles del projecte Menorca al Plat de la Joventut de l’Associació Leader Menorca. Aquests tallers inclouen activitats de berenetes saludables a peu de pista, xerrades amb famílies sobre alimentació en edat escolar i entrenaments en finques de cultiu per compartir una estona de feina amb pageses i pagesos de la nostra illa.

Per donar la benvinguda a les festes de Nadal, els clubs de patinatge i bàsquet de Ferreries i Es Castell, el club de ciclisme Es Port i de futbol Dosa, ambdós de Ciutadella, i els club de patinatge de Maó i Sant Lluís, han rebut la visita, com cada any, del Pare Noel, amb la novetat de que enguany ha vingut carregat, no de llaminadures, sinó de fruita fresca i deshidratada, local i de temporada.